Grote opkomst bij thema-avond 'Boer zoekt toekomst'

Met Agnes Lensing, beter bekend als boerin Agnes


In samenwerking met het AJK Ablasserwaard Vijfheerenlanden heeft AB Midden Nederland een succesvolle thema-avond 'Boer zoekt toekomst' in Hoornaar georganiseerd.

Agnes Lensing, beter bekend als boerin Agnes van de televisieprogramma's Boer zoekt Vrouw en Onze Boerderij nam het publiek mee in haar verhaal en visie op het boer-zijn in Nederland en wat daar allemaal bij komt kijken.

Een persoonlijk en puur verhaal over haar persoonlijk leven en de situatie op haar boerderij in Drenthe. De toekomst voor de boerderij is onzeker. Momenteel worden alle mogelijk middelen aangegrepen om de boerderij te redden. Agnes kijkt daarom ook uit naar alternatieve mogelijkheden om zo een externe financiële stroom te genereren waardoor er extra inkomsten zijn. Zo organiseert zij o.a. regelmatig voor scholen interactieve bijeenkomsten op de boerderij.

AB Midden Nederland en het AJK hebben veel enthousiaste reacties op deze avond ontvangen en zijn erg gemotiveerd om in de toekomst soortgelijke avonden te organiseren.

 

Terug naar 2019 in beeld
Terug naar 2019 in beeld